Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός. 

Οι «πράσινοι» μετά την επικράτησή τους με 3-0 στη Λεοφώρο επί του Ηρακλή Ψαχνών νίκησαν τον αντίπαλό τους με 1-0 την Τετάρτη στην Εύβοια και πήραν το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ του τριφυλλιού, που στην προημιτελική φάση το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας, το πέτυχε ο Ατζαγκούν στο 71′.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν ο σημερινός αγώνας ρεβάνς των δύο ομάδων, μετά τη νίκη 3-0 του «τριφυλλιού» στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, φρόντισε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του απέναντι σε μια ομάδα Β΄ κατηγορίας, παίρνοντας και δεύτερη νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Τον αγώνα έκρινε το γκολ που πέτυχε ο Ατζαγκούν στο 71ο λεπτό, με πλασέ σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Αμπεΐντ και ενώ ο Αθανασόπουλος ήταν εξουδετερωμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Κοιλιάρας, Τζανής – Ρισβάνης

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας):
Aθανασόπουλος, Τζανής, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Παληγεώργος (56΄ Γκεμίσης), Μπακομήτρος (46΄ Τσιμόντζι), Πατσατζόγλου, Κοιλιάρας, Μπουμάλ (46΄ Ντελέκος), Τσούτσης, Ντάνιελ.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου):
Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Δώνης, Ζέκα (74΄ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (57΄ Aμπεΐντ), Κλωναρίδης, Καρέλης (67΄ Μουζακίτης).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης