Δεν εξετάζει μόνο την περίπτωση του Λαμκέλ Ζε ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Πιέρ Ντρεοσί έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Κολομβιανό αριστερό εξτρέμ Στίβεν Μεντόζα που αγωνίζεται στη γαλλική Αμιάν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο  μέχρι το καλοκαίρι (30/06/2021) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει με την γαλλική ομάδα, με συνέπεια να έχει περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής του το τελευταίο διάστημα. Έχει ύψος 1,72, είναι αριστεροπόδαρος, έχει έφεση στο σκοράρισμα και το κυριότερο προσόν του είναι η ταχύτητα.   

Αγκάθι στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι η γαλλική ομάδα για να τον αφήσει να φύγει από τώρα αξιώνει αντίτιμο, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη είναι κοντά στις 700.000 ευρώ.

Ο Πιέρ Ντρεοσί εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του και ως ελεύθερος ενόψει του καλοκαιριού καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη φετινή σεζόν έχει 11 συμμετοχές και έχει καταφέρει να πετύχει τέσσερα γκολ. Στην καριέρα του μέχρι στιγμής έχει πετύχει 50 τέρματα σε 194 εμφανίσεις. Στο δυναμικό της Αμιάν εντάχθηκε το 2018 και από τότε έχει μετρήσει συνολικά 69 εμφανίσεις ενώ έχει σκοράρει 14 τέρματα.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Αμέρικα της Κολομβίας.  Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ντεπορτίβο Κάλι και από εκεί σαν ελεύθερος πήγε στην ινδική ομάδα Τσεναιγίν.  

Από την Ινδία μετέβη στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην Κορίνθιανς. Αγωνίστηκε ως δανεικός ξανά στην Τσεναιγίν ενώ στη συνέχεια έπαιξε στις Νιου Γιορκ Σίτι και Μπάγια. Τον Ιανουάριο του 2018 τον αγόρασε η Αμιάν από την Κορίνθιανς έναντι του ποσού του 1,2 εκατ. ευρώ. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης