Συνέντευξη στη NOVA παραχώρησε ο Λουκ Στιλ, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, διατρανώνοντας ότι στόχος του «τριφυλλιού» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Γίναμε δυνατοί από το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που έγιναν, αφού πήραμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Λεντέσμα. Ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής. Είναι εξαιρετικά έμπειρος παίκτης, έχει δείξει τόσα χρόνια στην Ιταλία το ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Η ακρίβεια με την οποία δίνει την μπάλα δεν υπήρχε για εμάς, δεν την είχαμε ζήσει στο παρελθόν. Αυτό το βλέπουμε όταν πασάρει στον Μπεργκ ή στον Ιμπάρμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Αυτοί οι τρεις έχουν ”δέσει” καλά μεταξύ τους. Επίσης, θα ήθελα να σταθώ και στον Γουακάσο, είναι πολύ έμπειρος, ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες που πήραμε ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν τζογάραμε με αυτούς τους παίκτες, πήραμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Μένει να το δείξουμε και στο γήπεδο, αλλά μέχρι τώρα τα πάμε καλά.

»Παίζουμε πιεστικά προς τον αντίπαλο και τα καταφέρνουμε. Προφανώς κι εμείς πιεζόμαστε, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πως στοχεύουμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και ο στόχος μας πάντα είναι το πρωτάθλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας των «πράσινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης