««Λίρα εκατό» αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ καθώς την πρώτη του σεζόν που υπερασπίστηκε την εστία των «πράσινων» πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του τριφυλλιού, που έχουν κινήσουν διαδικασίες για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Πάντως και ο Βρετανός γκολκίπερ από την πλευρά του, μιλώντας στην ιστοσελίδα «barnsley-chronicle.co.uk», δήλωσε χαρούμενος στην ομάδα του Αναστασίου, ενώ παράλληλα αναφερθηκε στην προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έφτασα στο σημείο που είπα ότι ήρθε η ώρα για να αποχωρήσω και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στην καριέρα μου, μετά τον υποβιβασμό της Μπάρνσλεϊ. Στο μυαλό μου είχα σχεδιάσει ένα τετραετές πλάνο, έτσι ώστε να φτάσω στο επίπεδο που επιθυμούσα. Η πρώτη σεζόν πήγε πολύ καλά, αλλά γνωρίζω ότι χρειάζεται να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό» τόνισε μεταξύ άλλων για την πρώην ομάδα του ο Στιλ και συνέχισε:

«Αιφνιδιάστηκαν αρκετοί, όταν είδαν ότι μπόρεσα να πάρω μεταγραφή από τη League One στην ομάδα που ανήκω τώρα. Πίστευα πάντα ότι ένα διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου θα μου ταίριαζε περισσότερο. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι πιο τεχνικό απ’ ότι στην Αγγλία και υστερεί σε δύναμη. Σχεδόν σε κάθε περίπτωση που μου επιστρέφεται η μπάλα, υπάρχει η απαίτηση να την πασάρω σε συμπαίκτη μου και όχι να κάνω βολέ. Στην Αγγλία δεν γίνεται αυτό, διότι οι αγωνιστικοί χώροι βρίσκονται σε κακή κατάσταση και οι αντίπαλοι επιθετικοί είναι πολύ πιεστικοί».

Αναφορικά δε με το μέλλον του ο Στιλ ανέφερε: «Θα είναι οι μικρότερες καλοκαιρινές διακοπές που θα κάνω, αλλά αξίζει τον κόπο. Αυτό πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να προκριθείς στο Champions League, κάτι που ήταν πάντα στα όνειρά μου. Αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε σε ένα άλλο επίπεδο και είναι πολύ πιθανό με την ομάδα που έχουμε. Ό,τι κάνω στην καριέρα μου, θα οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος στην Μπάρνσλεϊ που μου έδωσε την ευκαιρία και πάντα θα την ευγνωμονώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης