Στιλ: «Βαδίζει στον σωστό δρόμο ο Παναθηναϊκός»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, 10:40
Στιλ: «Βαδίζει στον σωστό δρόμο ο Παναθηναϊκός»

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός βαδίζει στον σωστό δρόμο, αν και, όπως επισήμανε, έχει αρκετά πράγματα να διορθώσει ακόμα, εμφανίστηκε ο Λουκ Στιλ μιλώντας στην εφημερίδα LiveSport.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Βρετανός γκολκίπερ:

Για την τελευταία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και εάν αυτή ήρθε δύσκολα:


«Όχι δεν νομίζω. Ίσως να φάνηκε στους θεατές, επειδή οι αντίπαλοι έκαναν το 2-1 και κράτησαν την μπάλα για λίγα λεπτά. Όμως εμείς ελέγχαμε το ματς. Βέβαια το προβάδισμα ενός γκολ είναι πάντα εύθραυστο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην την πατήσεις. Οπότε καλό θα ήταν να μη ρισκάρουμε. Παίξαμε σκληρή και αποτελεσματική άμυνα, ελέγξαμε τον ρυθμό και στο τέλος πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Για το αν η ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού έχει βελτιωθεί:

«Κατά κύριο ρόλο οφείλεται στη δίκη μας απόδοση. Αμυνθήκαμε αποτελεσματικά. Αν δει κανείς το παιχνίδι υπάρχουν ορισμένα έγκαιρα και αποτελεσματικά τάκλιν που έκαναν οι συμπαίκτες μου. Ειδικά ο Τελάντερ και ο Ζέκα έκαναν μερικά δύσκολα κοψίματα. Δεν είναι θέμα των αντιπάλων. Οι αμυντικοί μας πήγαν πολύ καλά και μου επέτρεψαν να μη χρειαστεί να κάνω πολλές επεμβάσεις. Δεν λέω ότι ήμασταν θεαματικοί ή εξαιρετικοί, αλλά συμπεριφερθήκαμε ώριμα, διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και με εξαίρεση τη φάση του πέναλτι ήταν καλό που δείξαμε αυτές τις αρετές και πήραμε τη νίκη».

Για το τι σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί μόνο τρία γκολ στο πρωτάθλημα και κανένα δεν έχει προέλθει από οργανωμένη επίθεση του αντιπάλου:

«Ναι, είναι δύο από πέναλτι και ένα από δικό μου λάθος. Ο Στιβ Ρούτερ μου είχε πει μετά το ματς με τον Πανιώνιο να μην απογοητεύομαι και ότι αυτά συμβαίνουν. Αυτό δείχνει πόσο καλά αμυνόμαστε. Βέβαια, έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε, δεν είμαστε τέλειοι, πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Όμως είμαστε στο σωστό δρόμο».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, 10:52