Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι ο Νάνο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος αμυντικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τονίζοντας ότι «είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου. Περιμένω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου για να πετύχει αυτό το στόχο».

Η υπόθεση του Νάνο ενδέχεται πάντως να περιπλεχθεί, καθώς από την Πονφεραντίνα υποστηρίζουν ότι ο παίκτης δεσμεύεται γι’ ακόμη ένα χρόνο. Ο εκτελεστικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου δηλώνει ότι το συμβόλαιό του έχει ανανεωθεί αυτόματα, επειδή συμπλήρωσε έναν προκαθορισμένο αριθμό συμμετοχών την περασμένη σεζόν, και υποστηρίζει πως έχει ήδη γίνει καταγγελία κατά του ποδοσφαιριστή στην επαγγελματική λίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τον Τζόφρι Καστιλιόν, ο Ολλανδός βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, αλλά δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους», αφού υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης