Στις 8 Ιουλίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 19:49
Στις 8 Ιουλίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη
Στις 8 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μετά την παραίτηση του Αχιλλέα Μακρόπουλου και εν συνεχεία και του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Κατά τη συνεδρίαση της 13ης Ιουνίου 2013 το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο ενημερώθηκε ότι σε επικοινωνία που είχαν με τον Πρόεδρο κ. Α. Μακρόπουλο, ο τελευταίος εμμένει στην παραίτησή του, την οποία το Δ.Σ έκανε αποδεκτή.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τα μέλη ότι πριν από τη συνεδρίαση, οι κ.κ Τζιμέας και Κατσαρός απέστειλαν τις παραιτήσεις τους από το τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Στη συνέχεια, μετά από συζήτηση οι κ.κ Παναγιωτόπουλος, Λεκάκης και Βράχας δήλωσαν ότι δεν μπορούν να παραμείνουν χωρίς τον Πρόεδρο και υπέβαλλαν με τη σειρά τους τις παραιτήσεις τους. Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έπραξε το ίδιο και ο κ. Αντωνίου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Προκειμένου να μην αφεθεί ο Σύλλογος αδιοίκητος, τα υπόλοιπα εννέα μέλη αποφάσισαν να παραμείνουν και να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό σε εκλογές. Παράλληλα και για το σκοπό αυτό, εξέλεξαν Πρόεδρο τον κ. Νίκο Τσίλη και Γενικό Γραμματέα τον κ. Χαράλαμπο Παπαπασχάλη.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουλίου 2013 με επαναληπτική ημερομηνία την 15η Ιουλίου 2013 στο κλειστό της Θύρας 7Α του γηπέδου Απόστολος Νικολαϊδης.

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις, ωστόσο πρέπει να τονιστεί η αναγκαιότητα της παρουσίας των τακτικών μελών που είναι ταμειακώς ενημερωμένοι στην πρώτη συνέλευση λόγω στενών χρονικών περιθωρίων για τον προγραμματισμό του Συλλόγου».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 19:54