Το λάθος του Λουκ Στιλ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ερωτηθείς αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι το «τριφύλλι» δέχεται γκολ από ατομικά λάθη και ιδιαίτερα του τερματοφύλακά του, ο Ιταλός προπονητής ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Τα λάθη είναι στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές, όταν ένας στράικερ χάνει μια ευκαιρία, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Όταν όμως κάνει ένα λάθος ο γκολκίπερ, αλλάζει το σκορ. Το λάθος του Στιλ ήταν μεγάλο, αυτό μπορεί να συμβεί. Το γκολ αυτό άλλαξε τις ισορροπίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει το ματς και να στρέψει το ενδιαφέρον της στον αγώνα που ακολουθεί στη Super League με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

«Γνωρίζαμε πριν από το παιχνίδι ότι είχαμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Ιμπάρμπο, αλλά δυστυχώς για μας ο Άγιαξ προηγήθηκε με το φάουλ. Το δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης έγειρε το ματς προς τη μεριά του Άγιαξ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να σκεφτούμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης