Επικίνδυνο ταξίδι στην Τρίπολη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League για τον Παναθηναϊκό. Στα απόνερα των μεταξύ τους αναμετρήσεων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό, αντίστοιχα. Το «τριφύλλι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έπειτα από τον αποκλεισμό, καλείται να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη (Δευτέρα 30/1, 21:00) παραμένοντας στην κορυφή, με τους Αρκάδες να είναι οι… μετρ των ισοπαλιών – 9 σε 19 ματς.

Οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου, ευρισκόμενοι σε τρομερή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, περιμένουν στην Τούμπα (30/1, 18:00) τους Βοιωτούς, που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εξάποντο», τέλος, είναι για την παραμονή στην κατηγορία η αναμέτρηση της Λαμία με τον Ιωνικό στο «Αθανάσιος Διάκος» (30/1, 19:30). Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα έχει ανεβασμένο ηθικό μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τις δυο νίκες επί του Απόλλων Παραλιμνίου (1-2 και 4-2), ενώ ο Ιωνικός θα παραταχθεί με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό.

Την Κυριακή η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Άρη και σκαρφάλωσε με παιχνίδι περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ολυμπιακός με ανατροπή επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ.

Η αυλαία άνοιξε το Σάββατο (28/1) με δυο αναμετρήσεις. Στο Πανθεσσαλικό ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 απέναντι στο Βόλο, ενώ ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 20η αγωνιστική:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός 2-3

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1

ΑΕΚ – Άρης 3-0

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

18:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός Novasports Prime

19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Ιωνικός Cosmote Sport 1

21:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός Novasports Prime

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης