Σε απολογία κλήθηκαν από την πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο προπονητής της, Γιάννης Αναστασίου, καθώς και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Άρης.

Οι «πράσινοι» θα καθίσουν στο σκαμνί καθώς ο διαιτητής του παιχνιδιού κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι διεκόπη η αναμέτρηση για τρία λεπτά, λόγω ρίψης αντικειμένων από οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα αναφέρεται ότι έπεσε μπουκάλι με νερό στον πρώτο βοηθό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με νέα τιμωρία της έδρας της καθώς ως γνωστόν είναι υπότροπος, διότι είχε τιμωρηθεί και για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έπαιξε χωρίς κόσμο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.  Ως εκ τούτου είναι πιθανό ενδεχόμενη νέα ποινή του «τριφυλλιού», να διπλασιαστεί.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου κλήθηκε σε απολογία, καθώς σύμφωνα με τον διαιτητή, τον επισκέφτηκε στα αποδυτήρια και επιτέθηκε φραστικά εναντίον του ίδιου και των βοηθών του.

Επιπλέον, κλήθηκαν σε απολογία και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Άρης για τους εντός έδρας αγώνες με Εργοτέλη και Πανθρακικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της Super League: 

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 05/12/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 13η αγωνιστική.Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Πανθρακικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Γ) ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ι. Αναστασίου στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης