Τα εισιτήρια για το φιλικό Παναθηναϊκός-Τσβόλε

Τα εισιτήρια για το φιλικό Παναθηναϊκός-Τσβόλε
Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τέθηκαν τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την Τσβόλε, ο οποίος θα είναι ο τελευταίος πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του «Τριφυλλιού».

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι οι θύρες 1, 2, 3, 4 και 5 θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έργων ανακατασκευής της Λεωφόρου.

Η ανακοίνωση:


«Το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των φετινών ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων του δίνει ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη 20/07 και ώρα 21:00, στη Λεωφόρο, με αντίπαλο την Τσβόλε.

Σήμερα, Δευτέρα 18/07, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων μέσω web. Μεθαύριο, Τετάρτη 20/07, τα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 του γηπέδου της Λεωφόρου από τις 11 π.μ. έως και την έναρξη της αναμέτρησης. Παράλληλα, την ίδια ημέρα από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 θα εξυπηρετούνται επίσης και όσοι θέλουν να αποκτήσουν χορηγικά πακέτα.

Η τιμή του εισιτηρίου του αγώνα για όλες τις Θύρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι 5 ευρώ, πλην της Θύρας 10 όπου το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ.

Δεδομένων των έργων που γίνονται για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, οι Θύρες 1,2,3,4 και 5 θα παραμείνουν κλειστές. Παράλληλα, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις εν λόγω Θύρες θα μεταφερθούν στην απέναντι κερκίδα και ως εξής:

- Κάτοχοι διαρκείας στη Θύρα 1 θα μετακινηθούν στη Θύρα 12.
- Κάτοχοι διαρκείας στη Θύρα 2 θα μετακινηθούν στη Θύρα 11
- Κάτοχοι διαρκείας στη Θύρα 3 θα μετακινηθούν στη Θύρα 10.
- Κάτοχοι διαρκείας στη Θύρα 5α θα μετακινηθούν στη Θύρα 9.
- Κάτοχοι διαρκείας στις Θύρες 5β και 5γ θα μετακινηθούν στη Θύρα 6.

Σημειώνεται ότι, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπαίνουν κανονικά στο γήπεδο με τις κάρτες τους και θα καθοδηγούνται από ανθρώπους της ΠΑΕ για το πού ακριβώς κάθονται».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016, 18:08