«Τελικά στη Σάντερλαντ ο Μαυρίας»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013, 14:21
«Τελικά στη Σάντερλαντ ο Μαυρίας»
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία η μετακίνηση του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ θα ολοκληρωθεί. Η «Daily Mail» αναφέρει ότι οι «Black Cats» θα αποκτήσουν τον Έλληνα εξτρέμ καταβάλλοντας το ποσό των 2,5 εκατ. λιρών.

Το ρεπορτάζ της «Daily Mail» αναφέρει:


«Ο Έλληνας εξτρέμ, Χάρης Μαυρίας, καταλήγει τελικά στη Σάντερλαντ. Ο παίκτης αναμένεται να αφιχθεί την Τρίτη (20/8), ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από τον Παναθηναϊκό, έναντι 2,5 εκατομμυρίων λιρών. Η Σάντερλαντ ήθελε να αποκτήσει τον 19χρονο με τη μορφή δανεισμού, αλλά οι Έλληνες ήθελαν να προχωρήσουν σε μια συμφωνία, που θα τους αποφέρει μετρητά.

Οι μαυρόγατες είχαν συμφωνήσει τον περασμένο μήνα, αλλά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε λόγω κάποιων καθυστερήσεων. Τελικά, ο Χάρης Μαυρίας θα ενσωματωθεί στην Σάντερλαντ, μετά από παρατεταμένες διαπραγματεύσεις για την μετακίνησή του.

Ο Μαυρίας είχε 4 εμφανίσεις πέρυσι στο Champions League και σκόραρε 5 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Επίσης, ο μάνατζερ της Σάντερλαντ, Πάολο ντι Κάντιο θα αποφασίσει εντός της ημέρας αν θα φέρει τον αριστερό μπακ της Γιουβέντους, Πάολο Ντε Σέλιε ή τον Αρμάντ Τραορέ από την ΚΠΡ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013, 14:27