Χάθηκαν και οι λιγοστές ελπίδες που είχαν απομείνει στον Παναθηναϊκό για την επιστροφή του Μεντί Αμπέντ, καθώς ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου αποκάλυψε με δηλώσεις του στο BBC πως η πρόταση για την παραχώρησή του απορρίφθηκε.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας επισήμανε παράλληλα ότι ο Αλγερινός άσος έχει μέλλον στις «καρακάξες», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι πιστεύει πως θα παλέει για μια θέση στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε μια πρόταση για εκείνον, από τους ελάχιστους παίκτες για τους οποίους είχαμε προτάσεις και την απέρριψα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αυτό που μπορώ να πω για τον Μεντί είναι ότι στην θέση που αγωνίζεται έχει περισσότερη φαντασία από άλλους παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση με εκείνον. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους Ανίτα και Τιοτέ, είναι διαφορετικοί παίκτες και τους χρειαζόμαστε στην Premier League.

Αυτό που με απογοητεύει με τον Αμπέντ είναι ότι κάνει λάθη, δίνει στον αντίπαλο φάουλ στο ύψος της περιοχής μας και μερικές φορές είναι αφελής στο παιχνίδι του. Πίστευα στον Παναθηναϊκό ότι θα βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα.

Όμως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από εκείνον και είναι στο γκρουπ των παικτών που προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια θέση στην ομάδα και την ενδεκάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης