Τέλος ο Μαρινάκης από τον Παναθηναϊκό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017, 21:07
Τέλος ο Μαρινάκης από τον Παναθηναϊκό
Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του από τον Παναθηναϊκό.

Στη σχετική ανακοίνωση οι άνθρωποι του τριφυλλιού ευχαριστούν τον νεαρό άσο για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ τον χαρακτηρίζουν παράδειγμα για όλα τα παιδιά των ακαδημιών.

Η ανακοίνωση:


«Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μαρινάκη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια ένα παιδί που στα 24 του χρόνια βρίσκεται ήδη σχεδόν μια δεκαετία στους κόλπους του Συλλόγου ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής.

Η νέα αγωνιστική περίοδος μπορεί να μην βρει τον Νίκο στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η προσφορά και η αφοσίωσή του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ο επαγγελματισμός, η μαχητικότητα και το αγωνιστικό του πνεύμα θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλα τα παιδιά που ξεκινούν από μικρή ηλικία στην ακαδημία μας και έχουν σαν στόχο να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα και να τιμήσουν τη φανέλα της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017, 21:18