Μία άτυπη συγκέντρωση των «Συμμάχων» διοργανώνεται το μεσημέρι (14:00), της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του «Απόστολος Νικολαΐδης», με σκοπό την ενημέρωση τους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να ενημερώσει τους ανθρώπους που βάζουν χρήματα στον σύλλογο για όλα τα «καυτά» θέματα, καθώς θεωρεί ότι έχουν πληροφορηθεί λανθασμένα σε διάφορα ζητήματα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα μιλήσει με ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει μέσω της Συμμαχίας, όποτε θα ήταν παράλειψη του να μην αναφερθεί στο οικονομικό κομμάτι. Θα τονιστεί ότι τα οικονομικά της ΠΑΕ απέχουν πολύ από το σημείο που πρέπει να είναι και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν… ανθηρά. Υπάρχει βελτίωση λόγω της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», αλλά δεν σημειώνεται βελτίωση με την ταχύτητα που θα ήθελαν στην ΠΑΕ.

Η κουβέντα φυσικά θα πάει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα μιλήσει για τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, ενώ είναι ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση τον Ιανουάριο. Ωστόσο θα υπενθυμίσει ότι το πλάνο της ομάδας προβλέπει στήριξη των παικτών της Ακαδημίας και όχι απόκτηση παικτών αμφιβόλου αξίας από το εξωτερικού, που θα φράξουν τον δρόμο σε νεαρούς Έλληνες παίκτες.

Η θέση της ΠΑΕ για το γηπεδικό παραμένει η ίδια και είναι σαφής. Μόνο Λεωφόρος και το ίδιο λέει και ο Ερασιτέχνης. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα πει ότι η Ανάπλαση θα γίνει στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» αργά η γρήγορα, ενώ έχει προκύψει το θέμα με το Ελεγκτικό Συνέδριο που μπλόκαρε τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Θα υπάρξει ενημέρωση και για το προπονητικό. Ο Παναθηναϊκός πήρε το «Απήλιον» το οποίο δεν ήταν στην επιθυμητή κατάσταση, αλλά ήδη έχουν γίνει κάποια έργα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης