Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στην κάμερα της ΝOVA για τον Παναθηναϊκό και επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» κοιτούν το κάθε ματς ξεχωριστά. Ο άσος του «τριφυλλιού» δήλωσε ότι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα είναι ξεχωριστό για τον ίδιο, καθώς στην ομάδα της Κρήτης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πως είναι η επόμενη ημέρα μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και πως προσπαθείτε να ξεπεράσετε αυτό το σοκ;
«Πρώτα απ’ όλα κοιτάμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε δει σε βίντεο τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με τον Πανθρακικό και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον Εργοτέλη».

-Μετά τα βήματα προόδου που κάνατε στα προηγούμενα παιχνίδια, θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πισωγύρισμα με την ήττα από τον Πανθρακικό;

«Λογικό είναι, από τη στιγμή που χάνεις από τον Πανθρακικό μέσα στην έδρα σου. Πιστεύω όμως ότι αν εξαιρέσεις τα γκολ που δεχθήκαμε, παίξαμε καλά. Αλλά θέλουμε βελτίωση στις λεπτομέρειες. Αυτό μας λείπει και δεχόμαστε γκολ».

-Σε ένα κομμάτι που υπάρχει πρόβλημα, είναι το αμυντικό. Και αναφέρομαι στην αμυντική λειτουργία. Δεν νομίζω ότι ευθύνονται συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Έχετε εντοπίσει αυτό το πρόβλημα;
«Έχουμε εντοπίσει κάποια προβλήματα που έχουμε γενικά στην άμυνα, τα έχουμε δει σε βίντεο και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

-Ο προπονητής σας είχε προειδοποιήσει για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά ήρθε η ήττα. Τι προσπαθεί να κάνει μέσα από τις προπονήσεις, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και η ψυχολογία της ομάδας;
«Θέλει να βελτιωθούμε και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με τον Πανθρακικό, γιατί μας στοίχησαν τον αγώνα και αυτοί οι τρεις βαθμοί ήταν σημαντικοί για εμάς, καθώς παίζαμε στη Λεωφόρο».

-Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, είναι ιδιαίτερο για σένα. Έπαιξες πρόσφατα στο παιχνίδι Κυπέλλου, απέναντι στην πρώην σου ομάδα, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Επιστρέφεις στην πατρίδα σου… Είναι περίεργα τα συναισθήματα;

«Θα είναι περίεργα, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα- και επειδή είμαι φίλος με όλα τα παιδιά του Εργοτέλη- αυτό αλλάζει».

-Δεν το σκέφτεσαι αυτό το παιχνίδι λίγο περισσότερο;

«Εννοείται πως το σκέφτομαι, αλλά έπαιξα και στο Κύπελλο αντίπαλος του Εργοτέλη, οπότε τώρα δεν θα είναι τόσο περίεργο. Πάντως δεν ξέρω ακόμα πως θα αισθανθώ. Θα είναι περίεργα, γιατί γυρίζω σπίτι μου, εκεί που μεγάλωσα, θα παίξω μπροστά σε όλους τους φιλάθλους που με ξέρουν από μικρό παιδί. Θα είναι περίεργα…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ο Εργοτέλης είναι η ομάδα που ανδρώθηκες και σου έδωσε την ευκαιρία να κάνεις τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα. Είναι και η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Χαίρεσαι με την πορεία που κάνει;
«Εννοείται πως χαίρομαι, γιατί είμαι φίλος με όλα τα παιδιά και βλέπω ότι δουλεύουν πολύ στο Ηράκλειο. Με εξαίρεση την ήττα στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, είναι αήττητοι και ελπίζω να αλλάξει κάτι αυτή την αγωνιστική και να ηττηθούν στο Παγκρήτιο από εμάς».

-Θα παίξετε δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες απέναντι στον Εργοτέλη και στην συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ασφαλώς και είναι προτεραιότητα το παιχνίδι του Σαββάτου… Τι πρέπει να κάνετε στον αγωνιστικό χώρο, για να φύγετε νικητές από το Ηράκλειο;

«Σκεφτόμαστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βλέπουμε πρώτα τον αγώνα του Σαββάτου στο Ηράκλειο και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε το Κύπελλο και μετά θα δούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος στους προηγούμενους αγώνες, να βελτιωθούμε και να πάρουμε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τους τρεις βαθμούς που χάσαμε στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις του Εργοτέλη. Μένουν στην άμυνα και προσπαθούν στην κόντρα να πιάσουν απροετοίμαστο τον αντίπαλο και να σκοράρουν».

-Στο βάθος του μυαλού είναι και το ντέρμπι;

«Στο βάθος του μυαλού ναι. Αλλά όπως είπα, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρώτα το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη».

-Έχετε ξεκινήσει τη σεζόν, χωρίς να …βροντοφωνάζετε για τους στόχους του Παναθηναϊκού. Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα σου;
«Αυτό το θέμα δεν με ενδιαφέρει. Εγώ κοιτάω να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθώ την ομάδα, ο Παναθηναϊκός να παίρνει μέσα από τα παιχνίδια ότι καλύτερο μπορεί και μέσα από την προσπάθεια μας, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

-Ξεκίνησες τη σεζόν στη βασική ενδεκάδα, στην πορεία βρέθηκες εκτός αποστολής, επιστρέφεις στα πλάνα του προπονητή σου… Πως ζεις τα πρώτα σου βήματα στον Παναθηναϊκό;
«Είναι κάτι πρωτόγνωρο, γιατί είμαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνέχεια, ώστε να είμαι στην αποστολή κάθε φορά και αν γίνεται να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα».

-Αισθάνεσαι ότι βελτιώνεσαι ως ποδοσφαιριστής;

«Εννοείται, γιατί έχουμε πολύ καλό τεχνικό τιμ, με πάρα πολύ καλό γυμναστή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και φαίνεται στα παιχνίδια ότι έχουμε περισσότερες αντοχές από τον αντίπαλο».

-Μια τελευταία ερώτηση εκτός ποδοσφαίρου. Έχεις κάνει πάρα πολλά τατουάζ… Σε εκφράζουν;

«Άλλα με εκφράζουν και άλλα όχι. Κάποια έχω κάνει για την οικογένεια, άλλα δεν με εκφράζουν τόσο και δεν έχουν σχέση με μένα. Δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, απλώς έτσι τα έκανα… Μόδα…».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης