Με τους Καρλίτος Λόπεθ και Αχιλλέα Πούγγουρα να μπαίνουν σε φουλ πρόγραμμα, αφήνοντας πίσω τους τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που τους κράτησαν εκτός απ’ τον αγώνα της Δευτέρας (22/02) με τον Παναιτωλικό, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (28/02, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν νιώθει πλέον την παραμικρή ενόχληση μετά το αιμάτωμα στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ο 25χρονος στόπερ ξεπέρασε την κάκωση στο δεξί γόνατο κι ως εκ τούτου αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι στο μεγάλο ματς της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, όμως θα είναι 100% έτοιμος από αύριο (Πέμπτη 25/02) και θα τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Φώτης Ιωαννίδης αισθάνθηκε μία ενόχληση στον δικέφαλο και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και ικανό να τον αφήσει εκτός απ’ το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Μπουζούκης και Σαβιέρ που είναι πλέον απολύτως καλά, αλλά θα χρειαστεί να κάνουν ειδικά προγράμματα για να βελτιώσουν τη φυσική κατάστασή τους. Αντίθετα, θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης και Σανκαρέ, με τον τελευταίο να νιώθει καλύτερα μετά τη θλάση α’ προς β’ βαθμό στο δικέφαλο και να το… παλεύει για να προλάβει ακόμη και το ματς της Κυριακής (28/02).

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εξάσκηση στα τελειώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης