Στον 19χρονο δεξιό πλάγιο αμυντικό του Παναθηναϊκού Γιώργο Βαγιαννίδη, αφιερώνει σήμερα την καθημερινή της ενότητα «ένα ταλέντο την ημέρα» η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.

Όχι τυχαία, αφού το όνομα του νεαρού άσου των «πράσινων», φέρεται να έχει συμπεριληφθεί στη μεταγραφική λίστα του τεχνικού της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ίντερ βρίσκεται στο μονοπάτι του Γιώργου Βαγιαννίδη, που γεννήθηκε το 2001. Οι σκάουτερς της Ίντερ έχουν εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από αυτόν τον πλάγιο αμυντικό, ο οποίος σήμερα παίζει στη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ένας πολύ ενδιαφέρον πλάγιος για τους νερατζούρι, που θα μπορούσε να αποκτηθεί με χαμηλό κόστος, είναι καλός στο ένα προς έναν, διαθέτει ντρίμπλα, ειδικά όταν πρόκειται να προωθηθεί για να βοηθήσει συμπαίκτη που βρίσκεται στην περιοχή.

Ένας παίκτης που σίγουρα θα πρέπει να προσαρμοστεί στους πολύ υψηλότερους ρυθμούς του επαγγελματικού και του ιταλικού ποδοσφαίρου, αλλά που έχει όλα όσα χρειάζεται για να καταπλήξει τον Κόντε», αναφέρεται χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι μοιάζει αγωνιστικά με τον Βασίλη Τοροσίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης