Βράζουν άπαντες στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία του Ματίας Γκεστράνιους στην Τούμπα, καθώς ο Φινλανδός δεν άφησε το πλεονέκτημα σε φάουλ του Καμπετσή, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει το γκολ του Μακέντα, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον συμπαίκτη του.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανέφερε για τον ρέφερι ότι «μας ζήτησε συγνώμη αλλά τι να την κάνουμε. Μόνο ο Θεός συγχωρεί», ενώ πρόσθεσε ότι ο ίδιος διαιτητής στέρησε δύο πέναλτι στο περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτό που άξιζε. Μας στέρησαν την ευκαιρία να πάρουμε αυτό που έπρεπε. Όλως τυχαίως ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν και πέρυσι στο  Καραϊσκάκης, που δεν έδωσαν δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός με αυτή την απόφαση μπορεί να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη. Ο διαιτητής ήρθε και μας ζήτησε συγνώμη αλλά τι να την κάνουμε. Μόνο ο Θεός συγχωρεί. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην καίει αμάξια και φούρνους και να μην αγοράζει Ενώσεις. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ τι να πω. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης