«Βγάλαμε την μπάλα έξω για fair play και βάλανε γκολ»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017, 23:02
«Βγάλαμε την μπάλα έξω για fair play και βάλανε γκολ»
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ μίλησε για την εμφάνιση των «πράσινων» αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ισοφάρισε η Ένωση.

«Με βάση τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Με τον τρόπο όμως που ήρθε το γκολ της ΑΕΚ είναι σκληρό για εμάς. Παρά το γρήγορο δικό μας γκολ η ΑΕΚ κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο μέρος. Πήγαμε έτσι στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε αρκετά πράγματα. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Βγάλαμε την μπάλα έξω για fair play και δικαίωμά τους, συνέχισαν και βάλανε ένα γκολ», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στην εμφάνιση:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Έχουμε αρκετά προβλήματα αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτά. Αυτός που έκανε την διαφορά στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ο Βιγιαφάνιες. Περίμενα καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα μου».

Για το αν θα επηρεάσει ψυχολογικά το αποτέλεσμα σημείωσε: «Όχι θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη. Και εμείς πέρσι στο ΟΑΚΑ έτσι κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό. Μας πείραξε ο τρόπος που ήρθε. Θα έπρεπε να φερθούμε πιο έξυπνα να κρατήσουμε την μπάλα».

Για τον παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, σχολίασε: «Είχαμε αποστάσεις στις γραμμές. Στο δεύτερο μέρος το βελτιώσαμε. Η ΑΕΚ όπως παίζει, έπρεπε να τους αφήσουμε για να βρούμε χώρους. Δεν καταφέραμε όμως να πετύχουμε το γκολ στις ευκαιρίες μας».

Για τον Μολίνς, είπε: «Έχουμε άλλον επιθετικό; Προβληματιστήκαμε αν έπρεπε να γίνει αλλαγή αλλά είπε ότι μπορεί να συνεχίσει. Έχουμε πολλά προβλήματα που κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα».

Τέλος ρωτήθηκε για τον Τσάβες: «Ο Αντρές έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Θα δούμε μέσα στην εβδομάδα σε τι κατάσταση βρίσκεται».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017, 23:04