Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα παραχώρησε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, πριν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και μετακομίσει στην Μαλαισία. Ο 32χρονος φορ τόνισε ότι είναι χαρούμενο για το οικονομικό «deal», ωστόσο δήλωσε δυσαρεστημένος που θα αποχωρήσει από μία ομάδα, με την οποία δέθηκε συναισθηματικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Από την άλλη είμαι πολύ δυσαρεστημένος που αφήνω αυτή την ομάδα που με στήριξε. Με σεβάστηκαν σε όλα, ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι και πραγματικά στεναχωριέμαι για τους οπαδούς που με στήριξαν αυτό τον καιρό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Αργεντινός φορ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήρθε μία πρόταση πολύ σημαντική για εμένα και την οικογένεια μου. Ήταν κάτι που δεν άρεσε πολύ στο σύλλογο από την αρχή, από την άλλη όμως είναι χαρούμενος που με αυτή τη μεταγραφή βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Ήταν μία πρόταση σημαντική. Μίλησα με την οικογένειά μου, το σκέφτηκα καλά και ήθελα να εξασφαλίσω ένα καλό συμβόλαιο. Στεναχωριέμαι που αφήνω μια ομάδα τόσο καλή και ειδικά τους οπαδούς που με υποστήριξαν τόσο πολύ. Ευχαριστώ τους οπαδούς και την ομάδα, όλο το τεχνικό επιτελείο και όλο τον κόσμο που βοήθησε στο να αισθάνομαι άνετα».

Όταν κλήθηκε να ξεχωρίσει ένα γκολ από αυτά που πέτυχε με τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Φυσικά από τα γκολ που έχω βάλει εκείνο που ξεχωρίζω είναι αυτό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά από αυτό οι οπαδοί μου φέρθηκαν πολύ καλά και σίγουρα θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου».

Στη νέα του ομάδα θα έχει συμπαίκτη του Πάμπλο Αϊμάρ. Για το γεγονός σχολίασε: «Κοίταξα πολλούς τομείς. Είμαι σχεδόν στο τέλος της καριέρας μου. Μια καριέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά χτυπήματα. Φυσικά η απόφασή μου στηρίχτηκε στο ότι ένα παίκτης της Αργεντινής παίζει σε αυτή την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης