Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ μετά από έξι μήνες στον Παναθηναϊκό, επέστρεψε στη Τζένοα, τονίζοντας ότι στο πρώτο μισό της σεζόν πήρε αρκετές συμμετοχές. Ο Σουηδός μέσος επεσήμανε ότι ο στόχος του είναι η παρουσία του στο Μουντιάλ με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.

«Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Τζένοα. Ήταν έξι καλοί μήνες στον Παναθηναϊκό, η ζωή στην Ελλάδα είναι φανταστική, έπαιξα σε πολλά παιχνίδια και ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά τώρα μίλησα με την Τζένοα και με τον προπονητή και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θέλω να παίξω στη Σέριε Α και στην Τζένοα», είπε αρχικά και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χθες η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά έχασε (σ.σ. 1-0 από την Ουντινέζε). Έρχομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Σίγουρα στόχος μου είναι να βρεθώ με την Εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ. Έπαιξα σε δέκα ματς των προκριματικών και θέλω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά το μυαλό μου τώρα είναι στην Τζένοα και θέλω να πετύχω. Θα προσπαθήσω, νιώθω καλά και περιμένω το επόμενο παιχνίδι. Η Γένοβα είναι μια όμορφη πόλη και η Τζένοα ένας τεράστιος σύλλογος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης