Mετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στη «Λεωφόρο», ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Αγρίνιο, όπου αύριο, Τετάρτη (9/11, 17:00) αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Πέρα από τις απουσίες των Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους Πούγγουρα και Παλάσιος. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έχει υποστεί βαριά θλάση και θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη μέση και δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί. Αμφότεροι ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή σήμερα (8/11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σημερινή προπόνηση (8/11) οι «πράσινοι» μετά την καθιερωμένη προθέρμανση ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής μπάλα και τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στο μεταξύ, στην εθνική Σλοβενίας κλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές των «πρασίνων», οι Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς για τα φιλικά με Ρουμανία (17/11) και Μαυροβούνιο (20/11), στο διάστημα της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι οι εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης