Η παρουσία του 20χρονου Νίκου Χριστογεώργου κάτω από τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού απ’ το ξεκίνημα του αγώνα με τον Άρη ήταν και η πλέον «ευχάριστη» έκπληξη για τους φίλους του «τριφυλλιού». Με τον νεαρό πορτιέρε να δείχνει πολύ άνετος και σταθερός, διατηρώντας το «μηδέν» στην εστία του στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Ήταν κάτι για το οποίο προετοιμαζόμουν καιρό. Είχα ενημερωθεί μέσα στην εβδομάδα ότι θα έκανα το ντεμπούτο μου και το είχα πάρει απόφαση. Οι ευκαιρίες που θα έχει κάποιος είναι λίγες, οπότε σίγουρα δε χρειάζεται άγχος για να πετύχεις. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ο κύριος Μαλιαρίτσης (σ.σ. προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού) και ο κύριος Δώνης που με εμπιστεύεται. Ευτυχώς αγωνιζόμουν όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα Κ19 και είχα παιχνίδια στα πόδια μου. Τώρα γίνεται η μετάβαση στην αντρική ομάδα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά στο ντεμπούτο. Μέσα στον τελευταίο χρόνο, το ένιωθα ότι θα κάνω το ντεμπούτο μου. Το περίμενα πως και πως. Είχα πίστη σε μένα αλλά και μου δόθηκε η ευκαιρία να προπονούμαι με την πρώτη ομάδα και όπως κάθε παιδί έτσι κι εγώ διεκδίκησα τη συμμετοχή μου», τόνισε ο 20χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε για το αν αισθάνεται «βάρος» παίζοντας βασικός στον Παναθηναϊκό: «Περισσότερο χαρά παρά βάρος νιώθω και προσπαθώ να το διασκεδάζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα μελλοντικά του όνειρα, τόνισε πως «…δεν μπορώ να πω, δε θέλω κιόλας. Όνειρα είναι και μακάρι να πραγματοποιηθούν» και κατέληξε μιλώντας για το πρότυπο που έχει στους τερματοφύλακες: «Ο Φαν Ντερ Σάαρ. Βέβαια είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα μόνο τερματοφύλακα. Ο καθένας έχει διαφορετικά προτερήματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης