Ζέκα: «Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει δραστικές αποφάσεις μία για πάντα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 12:39
Ζέκα: «Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει δραστικές αποφάσεις μία για πάντα»
Στην αναγκαιότητα η ελληνική κυβέρνηση ή η ομοσπονδία να πάρουν δραστικές αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου, μετά τα γεγονότα που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, στάθηκε σε δηλώσεις του ο αρχηγός των «πρασίνων», Ζέκα.

«Εμοιαζε σαν ένα σκηνικό πολέμου,» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μέσος, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του Record και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι και την περασμένη σεζόν υπήρχε αναταραχή, αλλά τότε ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προβοκάτσιες. Ρίχτηκαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Είναι λυπηρό, αυτά δεν έπρεπε να συμβούν.

 Υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο και η ελληνική κυβέρνηση ή η ομοσπονδία θα πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη μία για πάντα. Πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτό, να πάρουν δραστικές αποφάσεις εάν είναι δυνατό και όχι μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Είναι για το καλό του ποδοσφαίρου».

Οπως αναφέρει η εφημερίδα οι φωτοβολίδες βρήκαν τους Φινμπόγκασον και Μιλιβόγεβιτς. «Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, είναι ότι οι οπαδοί θα πάνε στο δικαστήριο. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και ελπίζω να υπάρχουν ακόμα φίλαθλοι στα γήπεδα,» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Ζέκα.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 12:47