Για τα προσεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού απέναντι στη Νίκη Βόλου και την Εστορίλ για τη Super League και το Europa League αντίστοιχα μίλησε ο Κάρλο Ζέκα στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού εταιρείας της ομάδας, τονίζοντας ότι προέχει για την ομάδα του το ματς με τους Βολιώτες.

«Όλα είναι δύσκολα ματς αυτή την χρονική περίοδο. Έχομε πολλούς αγώνες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό όσο να ‘ναι αυτό δημιουργεί κούραση. Βέβαια –ακόμη κι έτσι- πάμε μόνο για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε», τόνισε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι μετά το παιχνίδι με τη Νίκη θα σκεφτούν όλοι στην ομάδα αυτό με την Εστορίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρώτα είναι το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αυτό είναι το σημαντικό για εμάς και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όταν τελειώσει θα δούμε την Εστορίλ. Έχουν καλή ομάδα. Θα δούμε πως παίζουν. Ξέρω κι εγώ κάποια στοιχεία της γιατί παρακολουθώ το πρωτάθλημα και νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω. Μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα και αυτός είναι ο στόχος μας και με τη Νίκη Βόλου και την Εστορίλ».

Τέλος για την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση, ο Πορτογάλος άσος ανέφερε: «Είναι ωραίο που υπάρχει τόσος κόσμος που μας υποστηρίζει και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε πάντα χαρούμενους».

Τον αρχηγό του «τριφυλλιού» συνόδευσαν στην εκδήλωση οι συμπαίκτες του, Τάσος Λαγός και Νίκος Καρέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης