Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στο twitter ζήτησε συγγνώμη για τις αποτυχίες του Παναθηναϊκού, ενώ επανέλαβε τη στήριξή του στον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και στους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα.

Αναλυτικά έγραψε:

«Πιστεύω σε αυτό που χτίζουμε στον Παναθηναϊκό με ήθος, με πάθος, με θυσίες. Πολεμάμε το ανήθικο αντιαθλητικό κάθε τι το συμβιβασμένο. Στη μάχη αυτή πολλές φορές νικήσαμε. Άλλες φορές ηττηθήκαμε. Χάσαμε όμως μάχες όχι τον πόλεμο. Θα συνεχίζω να μάχομαι συνθέτοντας και όχι διαλύοντας αυτό που χτίσαμε. Εχω εμπιστοσύνη στην τεχνική διεύθυνση και τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχω πίστη στην Παναθηναϊκή ιδέα και στους οπαδούς μας. Ζητώ συγγνώμη για τις αποτυχίες μας. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που πολεμάμε την κατεστημένη διαφθορά κάνω έκκληση για ενότητα αναγνωρίζοντας ευθύνες και λάθη.

Ξέρω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα, το αποδείξαμε πέρυσι, αλλά και πρόπερσι. Ζητώ να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον, ενωμένοι θα νικήσουμε. Με τον ρόλο του θεματοφύλακα που έχω αναλάβει υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τη μάχη και ότι μέσα από τις δυσκολίες θα φτάσουμε στα άστρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης