Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Η Ένωση είχε σκόρερ τον Μάρκο Λιβάγια που άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 29’, βρήκε δεύτερο γκολ στο 56’, ενώ κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο Βέρντε στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε προσωρινά στο 42’ με τον Ντίας.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές λόγω του προγράμματος που ακολουθεί έκανε μέτρια εμφάνιση. Η Ένωση, που δεν δημιούργησε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Σαμπανάτζοβιτς (ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα) από τον Ταχάρ και εκτέλεσε ο Λιβάγια στο 29΄.

Οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν στο 42΄ με τον Ντίαζ και ασίστ του Ταχάρ. Στο 56΄ από κόρνερ του Βέρντε ο Λιβάγια έγραψε το 2-1 με κεφαλιά. Ο Γιακουμάκης είχε δοκάρι στο 64΄, επίσης μετά από κόρνερ του Ντανιέλε Βέρντε.

Ο Ιταλός που έγινε πρόσφατα πατέρας, ήταν ο κορυφαίος και επιβραβεύτηκε με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 83΄ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν υπέρ της ΑΕΚ, εξετάστηκαν από το VAR και ήταν απολύτως οριακές φάσεις στη γραμμή της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 3-1 (Novasports 4)

Γκολ: 29′ πεν. Λιβάγια (ΑΕΚ), 42′ Ντίας (Παναιτωλικός), 56′ Λιβάγια (ΑΕΚ), 83′ πεν. Βέρντε (ΑΕΚ)

65′ δοκάρι ο Γιακουμάκης

Κίτρινες κάρτες: Ντέλετιτς, Κρίστισιτς,Οικονόμου – Ταχάρ, Κνετ, Ντουάρτε

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Οικονόμου, Χουλτ, Κρίστιτσιτς, Σαμπανάτζοβιτς (46′ Σιμόες), Ντέλετιτς (46′ Βέρντε), Λιβάγια, Αλμπάνης (84′ Μάνταλος), Γιακουμάκης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Τζανακάκης (67′ Ντουάρτε), Ταχάρ, Σανιά, Ντίας, Λιάβας (37′ Μιμίτο), Σίεστεντ, Μπαΐροβιτς (75′ Φυτόπουλος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης