Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό, μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δέλλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγο ενημέρωσα τη διοίκηση της ομάδας για την πρόθεσή μου να μην συνεχίσω την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για προσωπικούς λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Κωστούλα για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει πριν 16 μήνες περίπου την τύχη του συλλόγου. Γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του.

Τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για το ήθος του και τη στήριξη στο πρόσωπό μου σε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλό του Παναιτωλικού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον κόσμο του Παναιτωλικού που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας, και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό μου.

Στους παίκτες με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχους, εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Άφησα τελευταίους όλους όσοι δούλεψαν δίπλα μου χωρίς να φαίνονται, τους άμεσους συνεργάτες μου Βασίλη, Δημήτρη, Αντώνη, Λουίτζι, Χρήστο, Μάκη, τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου, Δημήτρη, Χρήστο, Σπύρο, τους φροντιστές, Νικόλα, Χρήστο.

Η βοήθειά σας ήταν μεγάλη για μένα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με τιμή

ΔΕΛΛΑΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ

ΠΑΝΕ…ΟΛΕ ΟΛΕ

ΠΑΝΕ…ΟΛΕ ΟΛΕ……

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης