Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα το Σάββατο από το Αγρίνιο, κάνοντας ποδαρικό με νίκη στο νέο πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα, ο νεοαποκτηθείς στράικερ των Περιστεριωτών (αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ) στο ντεμπούτο του με το συγκρότημα του Κάναντι πέτυχε δύο γκολ (36′, 76′), βάζοντας έτσι την  υπογραφή του στην επικράτηση με 2-1 επί του Παναιτωλικού, που είχε ισοφαρίσει στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάζουρεκ.
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το παιχνίδι πιο επιθετικά και ήθελε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ωστόσο παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα του Δέλλα ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κόντρα στη ροή του αγώνα σκόραρε.
Στο 36’, ο Γιαννούλης εκτέλεσε το φάουλ με τον Κουλούρη να στέλνει, έστω και με μπόλικη τύχη, την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη, κάνοντας το 1-0 υπέρ τω φιλοξενούμενων.

Η χαρά των Περιστεριωτών ωστοσο κράτησε για λίγα λεπτά, καθώς στο 41’ ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Μανά, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάζουρεκ, φέρνοντας εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο η λύση για τον Ατρόμητο ήρθε πάλι από το γνωστό δίδυμο των Γιαννούλη– Κουλούρη.
Όπως και στο πρώτο γκολ έτσι και στο 76′, ο πρώτος έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Κουλούρης πέτυχε το 2-1 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αποτέλεσμα που κράτησαν οι φιλοξενούμενοι στα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη της αναμέτρησης.

Κίτρινες: Μανά, Ντίας, Πάουλο – Γιαννούλης, Ρισβάνης, Μανούσος, Χατζηισαΐας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας (67′ Βασιλούδης), Ντίας, Μιχάι, Πάουλο, Άργκους (89′ Μπελεβώνης), Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνης, Μανά (84′ Βακράκος).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος (66′ Μπρούνο), Μάντσον, Κουλούρης, Ούμπιδες (66′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Γιαννούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης