Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ματς που ολοκλήρωσε την 12η αγωνιστική της Super League και πέρασε στην δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Ατρόμητο. Το σκορ άνοιξε ο Ποντένσε στο 11’, ενώ στο 25’ σκόραρε και ο Γκερέρο. Για την ομάδα του Αγρινίου που αγωνίστηκε από το 53’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαντάκια, μείωσε στο 70’ ο Καμαρά.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και έβαλε από πολύ νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Μόλις στο 11′ ο Ποντένσε έκανε το 1-0 με το πλασέ του να κοντράρει στον Άργκους και να αλλάζει πορεία. Στο 25′ οι παίκτες του Μαρτίνς σε μία… δουλεμένη φάση διπλασίασαν τα τέρμα τους. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Βούκοβιτς πήρε την κεφαλιά κι ο Γκερέρο την έσπρωξε στα δίχτυα.

Τα πράγματα για τον Παναιτωλικό έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 53′ όταν ο Χαντάκιας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και την πίεση που ασκούσε ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του Δέλλα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 70′ δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο ο Καμαρά με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια έκανε το 2-1 κι έδωσε άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κυνήγησε και το τρίτο γκολ, χωρίς όμως να ρισκάρει να αφήσει κενά στην άμυνα. Η μεγάλη φάση στα τελευταία λεπτά δεν ήρθε και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη.


Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 11′ Ποντένσε (Ολυμπιακός), 25′ Γκερέρο (Ολυμπιακός), 70′ Καμαρά (Παναιτωλικός)


Κίτρινες κάρτες:
Σισέ, Κούτρης – Χαντάκιας

Κόκκινες κάρτες:
53′ Χαντάκιας

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς):
Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (64′ Νάτχο), Φορτούνης (88′ Μπουχαλάκης), Ποντένσε, Ναουέλ (74′ Τοροσίδης), Γκερέρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ρότσα, Χαντάκιας, Άργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μάζουρεκ, Μανά (84′ Γιαννιώτης), Ουίλιαν (57′ Μαλής), Μοράρ (68′ Καμαρά).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης