Με το ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Μάζουρεκ (24’) και Μπαΐροβιτς (42’), ενώ για τους «βυσσινί» ισοφάρισε ο Φατιόν σκοράροντας στο 62’ και το 69’ (πέναλτι).

Ο Παναιτωλικός που δεν ήταν καλός στο ξεκίνημα του αγώνα, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 24΄ με τον πρώτο του σκόρερ στο πρωτάθλημα, Φράνκο Μάζουρεκ. Μετά από σύγχυση στα καρέ της ΑΕΛ κι ενώ νωρίτερα ο Κρίστινσον είχε απομακρύνει σωτήρια το γύρισμα του Μπαρμπόσα, ο Μάζουρεκ βρήκε τον τρόπο με αριστερό σουτ από τη μικρή περιοχή να ανοίξει το σκορ με το πέμπτο του γκολ στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-0 ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες του Δέλλα, που έφτασαν και σε δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Μετά από την κεφαλιά του Μανά στο 42΄ ο Μπαΐροβιτς νίκησε τον Κρίστινσον με σουτ, ωστόσο, το τέρμα του Σουηδού δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς έφυγε από αντικανονική θέση οφσάιντ.

Μη έχοντας άλλες επιλογές στο β΄ μέρος, η ΑΕΛ τα έπαιξε όλα για όλα, προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να ξαναμπεί στο ματς. Το συγκρότημα του Φέστα όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά μπήκε αποφασισμένο για να δώσει μάχη και μέσα σε επτά λεπτά έφερε τα πάνω κάτω. Πρωταγωνιστής των «βυσσινί» ήταν ο Φατιόν, ο οποίος στο 62΄ μείωσε σε 2-1 και στο 69΄ με πέναλτι (το κέρδισε ο Μπαργκάν από άτσαλο μαρκάρισμα του Λιάβα) ισοφάρισε σε 2-2.

Η Λάρισα, μάλιστα, έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 71΄ για να κάνει την ολική ανατροπή, όταν ο Νούνιτς βγήκε απέναντι από τον Γιαννακόπουλο, αλλά αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Μπαργκάν, προτίμησε να σουτάρει και να αστοχήσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-1 (ΕΡΤ)

Γκολ: 24′ Μάζουρεκ (Παναιτωλικός), 42′ Μπαΐροβιτς (Παναιτωλικός), 62′ Φατιόν (ΑΕΛ), 69′ πεν. Φατιόν (Λάρισα)

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 1-0 (24′ Μάζουρεκ)

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-0 (42′ Μπαΐροβιτς)

Παναττωλικός – ΑΕΛ 2-1 (62′ Φατιόν)

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-2 (69′ πεν. Φατιόν)

Κίτρινες κάρτες: Μοράρ, Αμαράλ, Λιάβας, Μαλής – Ακόστα, Φατιόν, Γκόλιας, Γιακιμόβσκι

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μιχάι, Λιάβας, Μανά, Μάζουρεκ, Μπαρμπόσα, Λουσέρο (64′ Τσιγγάρας), Αμαράλ, Γκούγκα, Άργκους (79′ Μαλής), Μπαΐροβιτς (63′ Μοράρ).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Λεοζίνιο (63′ Σικάβκα), Ακόστα (46′ Ακόστα), Μπέρτος, Σεσέροβιτς, Νούνιτς (89′ Μόρας), Φατιόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης