Δεύτερη εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Ξάνθη στη Super League, η οποία μετά την ΑΕΚ κέρδισε με σκορ 2-1 και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 71’ με πέναλτι του Μπαΐροβιτς, όμως οι ακρίτες έφτασαν στο «τρίποντο» με τα γκολ των Τεσέιρα (72’) και Στάρτζεον (77’).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκορ στο Αγρίνιο άνοιξε από τα 11 βήματα ο Μπαΐροβιτς στο 70ό λεπτό, σε παράβαση που καταλογίστηκε όταν ο Ντίρεστραμ μάρκαρε τον Ντάλσιο στην περιοχή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντουρίτσκοβιτς βρήκε τον Εντουάρντο κι εκείνος ισοφάρισε με συρτό αριστερό σουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο 77΄, όταν σε ακόμη μία ωραία αντεπίθεσή τους ο Τερκί σέντραρε από δεξιά και ο επερχόμενος Στάρτζεον πρόλαβε τον Σανιά κι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα με το σώμα.

Παναιτωλικός – Ξάνθη 1-2 (ΕΡΤ Sports HD)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 71′ πεν. Μπαΐροβιτς (Παναιτωλικός), 72′ Τεσέιρα (Ξάνθη), 77′ Στάρτζεον (Ξάνθη)

 

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Λιάβας – Ντίρεσταμ

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς (46′ Μαρσιάλ), Λιάβας, Λουσέρο (73′ Μοράρ), Ντάλσιο, Φυτόπουλος (46′ Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Μπαΐροβιτς.

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης (58′ Ντίρεσταμ), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Τερκί, Κοβάτσεβιτς, Μπαριέντος (57′ Φοσέ), Τζουρίτσκοβιτς, Στάρτζεον, Ρενέλα (68′ Τεσέιρα).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης