Ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 τη Λαμία, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, σ’ ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχάσουν οι φίλαθλοι του Αγρινίου, καθώς το θέαμα ήταν κακό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάντως η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε τους τρεις βαθμούς με το πέναλτι του Βλαντ Μοράρ στο 74ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά η Λαμία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ασίγκμπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αυτή έφθανε έως την αντίπαλη περιοχή, καθώς δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην άμυνα της Λαμίας και ν’ απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Από την πλευρά της η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ φάνηκε από τα πρώτα λεπτά πως είχε παραταχθεί για να διεκδικήσει το βαθμό της ισοπαλίας, με πολλούς παίκτες στην άμυνα κι όλους να καλύπτουν τους κενούς χώρους, με πρώτο στόχο να εξουτερώσουν τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, ο Τραϊανός έκανε κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό σύστημα, αλλά και πάλι η ομάδα του δεν απέκτησε ρυθμό, με τους παίκτες της Λαμίας να διώχνουν τους όποιους κινδύνους. Ολα αυτά έως το 74ο λεπτό, όταν ο Ντίας ανατράπηκε στην άμυνα της Λαμίας και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Μοράρ και «ξύπνησε» τους φιλάθλους στις κερκίδες…

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης (90′ Χαντάκιας), Ρότσα (70′ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας (85′ Μαρινάκης), Βιεϊρά, Μάζουρεκ, Μπράβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (76′ Φράγκος), Παντελιάδης, Σελίμ, Κουκολής, Ασίγκμπα, Ακόστα, Μπουλουλής, Μπούντνικ (57′ Κουτρομάνος), Τσούκαλος, Μπλάζιτς (26′ Αντρόνικ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης