Παναιτωλικός: Απεβίωσε ο Άγγελος Τριανταφύλλου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017, 07:09
Παναιτωλικός: Απεβίωσε ο Άγγελος Τριανταφύλλου

Την απώλεια του Άγγελου Τριανταφύλλου θρηνεί ο Παναιτωλικός. Ο εκλιπών, ο οποίος άφησε την Καθαρά Δευτέρα την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 86 ετών, ήταν πρόεδρος του συλλόγου, όταν η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α΄ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Αγρινίου έχει ως εξής:

«Ένας από τους σημαντικότερους διοικητικούς ηγέτες του Συλλόγου μας, ο Άγγελος Τριανταφύλλου, έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 86 ετών. Ασχολήθηκε με τα κοινά του Παναιτωλικού στις αρχές της δεκαετίας του ‘70, συμμετέχοντας αρχικά ως μέλος του Δ.Σ. και στη συνέχεια ως αντιπρόεδρος. Ανέλαβε την προεδρία του Παναιτωλικού το 1974 και με την καθοδήγησή του έναν χρόνο αργότερα, η ομάδα μας προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική!

»Ο ιατρός Άγγελος Τριανταφύλλου τιμήθηκε από την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ανεκτίμητη προσφορά του σε ειδική εκδήλωση τιμής στην ομάδα του 1975, που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2009 στο Αγρίνιο.

»Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός και σύσσωμη η Παναιτωλική οικογένεια εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Άγγελου Τριανταφύλλου και στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017, 08:39