Στον Λεονέλ Πόντες εμπιστεύτηκαν οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναιτωλικός την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους, μετά το διαζύγιό τους με τον Μάκη Χάβο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε με τα «καναρίνια» και το απόγευμα της Τρίτης ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 43χρονος προπονητής αναμένεται στην ομάδα του Αγρινίου μαζί με τους συνεργάτες του Πέδρο Ιλάρκο (βοηθός), Αλέξανδρο Μανιάτογλου (βοηθός-μεταφραστής), Ζε Πέδρο (γυμναστής), Κώστα Νικολαΐδη (προπονητής τερματοφυλάκων) και Ντάνιελ Γκονσάλβες (αναλυτής αγώνων).

Ο Πόντες υπήρξε επί σειρά ετών βοηθός προπονητής στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ από το 2010 έως το 2014 είχε τον ίδιο ρόλο στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, στο πλευρό του Πάουλο Μπέντο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος τεχνικός, στον πάγκο της Μαρίτιμο, από την οποία όμως αποχώρησε στις αρχές Μαρτίου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Παναιτωλικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λιονέλ Πόντες, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εργαστεί ως βοηθός στην Σπόρτιγκ και στην Εθνική Πορτογαλίας. Την τελευταία σεζόν ήταν προπονητής της Μαρίτιμο.

Συνεργάτες του Λιονέλ Πόντες θα είναι:

Βοηθός Προπονητή: Πέδρο Ιλάρκο

Βοηθός Προπονητή – μεταφραστής: Αλέξανδρος Μανιάτογλου

Γυμναστής: Ζε Πέδρο

Προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Νικολαΐδης

Αναλυτής αγώνων: Ντάνιελ Γκονσάλβες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης