Tην πεποίθηση πως, αν ο Πανιώνιος δουλέψει περισσότερο στην προπόνηση, θα έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Παντίδος. Ο 22χρονος στόπερ των «κυανέρυθρων» μίλησε τόσο για τη σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ, όσο και για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Διαβάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα πολύ καλά τον αντίπαλο, δουλέψαμε σκληρά, είχαμε πεισμώσει από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε να δώσουμε ένα τέλος. Είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε καλά, μπήκαμε από την αρχή δυνατά, κλείσαμε όλους τους χώρους του ΠΑΟΚ, επιβάλαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε να φτάσουμε σ’ αυτή τη μεγάλη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, είπε ότι «θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός θέλει και αυτός να επιστρέψει στις νίκες και αυτό κάνει από μόνο του δύσκολο τον αγώνα», ενώ συνέχισε λέγοντας για την ομάδα της Κομοτηνής: «Σίγουρα είναι από τις λίγες ομάδες που ήρθαν εδώ μέσα και έπαιξαν ποδόσφαιρο. Πολλοί το λένε αυτό. Διαθέτει καλό ρόστερ. Ειδικά μπροστά διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες, όπως είναι ο Ίγκορ, ο Κάσες, ο οποίος είναι απουσία γι’ αυτούς. Αν κλείσουμε τα ατού τους και κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Τέλος αναφέρθηκε στην αλλαγή συστήματος της ομάδας: «Όπως είδαμε, ταιριάζει στον Πανιώνιο αυτό το σύστημα. “Κουμπώνουμε” καλά σαν ομάδα και πιστεύω πως, αν το δουλέψουμε περισσότερο στην προπόνηση, θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης