Ο Ατρόμητος επικράτησε του Πανιώνιου στο Περιστέρι με το ευρύ 4-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’ με πέναλτι του Μανούσου, ενώ ακολούθησαν τα γκολ των Βέλλιου (40’), Ενσικουλού (45’+4) και Ούμπιδες (69’).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ήθελαν τη νίκη κι έδειξαν αποφασισμένοι από την αρχή να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17′ με πέναλτι του Μανούσου το οποίο κέρδισε ο Ταλόχα, που ανατράπηκε από τον Μασούρα.

Στο πρώτο 45λεπτο σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα, πρώτα στο 40΄ με τον Βέλλιο ο οποίος σκόραρε με σουτ έξω από τη μγάλη περιοχή και στη συνέχεια στις καθυστερήσεις (45+5΄) με τον Ενσικουλού, που με ωραία ενέργεια έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Μαλέρμπ για να κάνει το 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος στο 69΄ ο Ατρόμητος σημείωσε και 4ο γκολ, αυτή τη φορά με όμορφο σουτ του Ούμπιδες έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο οποίος λίγο νωρίτερα (60΄) είχε πάρει τη θέση του Ανδρούτσου.

Ατρόμητος – Πανιώνιος 4-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 17′ πεν. Μανούσος, 40′ Βέλλιος, 45’+4 Ενσικουλού, 69′ Ούμπιδες

 

 

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Βέλλιος – Σταυρόπουλος

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα (79′ Ρόσα), Ενσικουλού (72′ Ουγκράι), Ανδρούτσος (60′ Ούμπιδες), Μανούσος, Βέλλιος.

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Μαξίμοβιτς, Παπανικολάου (64′ Οικονομίδης), Μιλόγεβιτς (76′ Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης (46′ Δούμτσιος), Αραμπούλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης