Δάρας: «Καθαρές λύσεις αν αποφασιστεί διακοπή»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 19:24
Δάρας: «Καθαρές λύσεις αν αποφασιστεί διακοπή»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» μίλησε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις αποφάσεις της χθεσινής τηλεδιάσκεψης της Super League, η οποία ως γνωστόν παρέτεινε τη διακοπή του πρωταθλήματος έως τις 24 Απριλίου.

«Τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε εμείς αλλά τα γεγονότα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα γεγονότα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Υγείας, λένε πως τον Απρίλιο θα είμαστε στην κορύφωση της πανδημίας. Η κυβέρνηση συνεχώς αυστηροποιεί τα μέτρα. Όταν οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ενδεχομένως η ύφεση να ξεκινήσει μέσα στον Μάιο, δεν μπορεί να μιλάμε για ποδοσφαιρική δράση νωρίτερα», δήλωσε ο κ. Δάρας.

Ερωτηθείς για το τι πρόκειται να συμβεί σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, απάντησε: «Όταν και αν αποφασιστεί η διακοπή πρέπει να πάμε σε καθαρές λύσεις. Ποιος είναι πρώτος, δεύτερος ή τελευταίος. Από την πλευρά της η Super League ως η μόνη αρμόδια θα πρέπει να αποφασίσει για το αν θα γίνει κάποια αναδιοργάνωση και γενικότερα το πλαίσιο ενόψει της επόμενης μέρας. Η ομάδα εργασίας δημιουργήθηκε για να μελετήσει αυτά τα θέματα».

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 19:28