Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, λίγα μόλις 24ωρα μετά από την αντίστοιχη ανακοίνωση για τον Μανωλη Σκουλά και τα σφυρίγματά του στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

«Για μια ακόμα φορά, η ομάδα μας έπεσε θύμα λανθασμένων αποφάσεων. Στο Περιστέρι το καθαρό 0-1 μετατράπηκε με το έτσι θέλω σε 1-0. Κι αυτό γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Ντουρμισάι, ο οποίος ούτε καν στην ίδια ευθεία δεν ήταν με τους αντίπαλους αμυντικούς. Στην εξέλιξη του αγώνα, ο διαιτητής Ζαχαριάδης, αγνόησε το παρατεταμένο κράτημα του Κουλούρη, που κόντεψε να βγάλει τη φανέλα του Μαξίμοβιτς και ένα ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του μετέτρεψε σε πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θερμά μας συγχαρητήρια που για μια ακόμη φορά είχαμε μια τόσο συγκινητική μεταχείριση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την τελευταία, ειλικρινά αισθανόμαστε ευγνώμονες απέναντί σας.

Υ.Γ: Απ΄ότι φαίνεται τα τραβήγματα εντός περιοχής δίνονται πάντα υπέρ του Ατρόμητου όπως είχε συμβεί και στην τελευταία φάση της μεταξύ μας αναμέτρησης για τον πρώτο γύρο κατά την οποία δεχθήκαμε την ισοφάριση σε 2-2», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης