Την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού έχασε ο Πανιώνιος, καθώς αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στην Καλλονή την Κυριακή, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

H ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προηγήθηκε στο 54ο λεπτό με τέρμα του Κολοβού, ωστόσο το συγκρότημα της Λέσβου έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Αναστασιάδη στο 70’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Φτωχό ήταν το θέαμα στο πρώτο μέρος, όπου οι δύο ομάδες είχαν από μόνο μία καλή στιγμή. Στο 17` ο Λάσνικ βρήκε όμορφα τον Κολοβό, όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, με τον Χογκ να τον «νικά» στο τετ-α-τετ.

Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήρθε στο 34` με τον Λεοζίνιο, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Ανέστη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, με την είσοδο του Αραβίδη, ανέβασαν… στροφές και «βρήκαν δίχτυα» στο 54ο λεπτό, όταν, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλονής, ο Κολοβός έγινε αποδέκτης της μπάλας, την οποία και κατάφερε να στείλει στο βάθος της αντίπαλος εστίας, ανοίγοντας το σκορ (1-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 59` ο Περόνε έκανε ατομική ενέργεια και πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι, αφού πέρασε μόλις άουτ, ωστόσο, 11 λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα του Λεοζίνιο, ο Αναστασιάδης ανενόχλητος με κεφαλιά ισοφάρισε για την Καλλονή (1-1).

Στο 92` ο Λάσνικ προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να δώσει τη νίκη στον Πανιώνιο, αλλά ο Χογκ απέκρουσε σε κόρνερ.

Κίτρινες: Λεοζίνιο, Γιορέντε

Πανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Κολοβός, Ντούνης, Λάζνικ, Γιάννου (46′ Αραβίδης).

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης):
Χογκ, Γιορέντε, Ζαγκουανί, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Καλτσάς, Κεϊτά, Μανούσος (87′ Φουρλάνος), Γκαρσία, Λεοζίνιο (79′ Φαρία), Περόνε (75′ Ζος)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης