Ο Πανθρακικός με γκολ του Ντιγκινί στο τρίτο λεπτό των καθυστερησεων έφυγε την Κυριακή με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Νέα Σμύρνη, κλέβοντας το «τρίποντο» μέσα από τα… χέρια των κυανέρυθρων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37′ με τέρμα του Καραμάνου, είχαν και δοκάρι με τον Βιγιάλμπα, ωστόσο είδαν την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να τους στερεί το «τρίποντο» στα… χασομέρια του ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 7ο λεπτό, όταν ο Ντιγκινί δεν μπόρεσε να κάνει σωστά την προβολή στην πολύ επικίνδυνη σέντρα του Ροτζέριο, όμως μετά το πρώτο τέταρτο ο Πανιώνιος πήρε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης το «άγγιξε» στο 21΄, όταν το σουτ του Βιγιάλμπα (ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα) από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη, και τελικά το πέτυχε στο 38΄, όταν ο Μπακασέτας έκανε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο Καραμάνος στο πρώτο δοκάρι πρόλαβε τους αμυντικούς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με ένα δυνατό σουτ του Μπακασέτα που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, αλλά σταδιακά ο Πανθρακικός ανέβηκε και άρχισε να ψάχνει την ισοφάριση, ιδιαίτερα μετά την είσοδο στο ματς του Βάλτερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κυανέρυθροι» οπισθοχώρησαν (μάλλον αδικαιολόγητα, αφού οι φιλοξενούμενοι μόνο με δύο μακρινά σουτ του Μεχία απείλησαν) και στο τέλος το «πλήρωσαν» χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

 Η ωραία μπαλιά του Ηλιάδη στο 93΄ βρήκε τον Ντιγκινί να κινείται «στην πλάτη» της άμυνας, με τον Γάλλο επιθετικό να πιάνει απευθείας ένα διαγώνιο σουτ και να νικάει τον Παπαδόπουλο, πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό γκολ της ομάδας του και χαρίζοντάς της το βαθμό της ισοπαλίας.

Κίτρινες:
Μητρόπουλος – Μπαϊκαρά, Μεχία, Σερφά, Νικόλτσης, Ντιγκινί

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (71΄ Χαλκιαδάκης), Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (86΄ Σιώπης), Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Καραμάνος, Βιγιάλμπα (77΄ Τασουλής)

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Χαβίτο, Ροτζέριο (65΄ Ηλιάδης), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (52΄ Βάλτερ), Χασομέρης (82΄ Νικόλτσης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης