Έστω και με το αγχωτικό 1-0 ο Πλατανιάς επικράτησε την Κυριακή του Πανιωνίου στα Περιβόλια και έκλεισε με νίκη τον πρώτο γύρο της Super League.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου το πέτυχε ο Τετέ στο 65ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτή τη νίκη οι Χανιώτες έφτασαν τους 18 βαθμούς και πλέον είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ απέχουν δύο πόντους από τον «ιστορικό».

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τους «κυανέρυθρους» στο πρώτο μέρος, είχε κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Ανέστη.

Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο β΄μέρος με τον Ανέστη να κρατάει το μηδέν εξουδετερώνοντας προσπάθειες των Κάταϊ, Μπέλιτς και Τόρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως στο 65ο λεπτό ο Τετέ έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για τους «ερυθρόλευκους» των Χανιών, όταν με δυνατό πλασέ, μετά από πάσα του Μπέλιτς, άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς.

Στο 88ο λεπτό ο «ιστορικός» είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Κολοβό και Λάζνικ για να ισοφαρίσει σε 1-1, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε για τους φιλοξενούμενους κι έτσι ο Πλατανιάς πανηγύρισε το πολύτιμο τρίποντο.

Κίτρινες: 38′ Σιώπης, 66′ Τετέ, 90′ Φαΐσκα / 17′ Λαμπρόπουλος, 51′ Αραβίδης, 92′ Μπούζας

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (89’ Ντα Σίλβα), Τόρες, Γουνδουλάκης (34’ Σιώπης), Κάταϊ (83’ Μπεριάν).

Πανιώνιος:
Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ζαχαράκης, Παντίδος, Κούρντι, Μητρόπουλος (62’ Παναγιωτούδης), Καμπάνταης, Ντούνης (83’ Λάζνικ), Κολοβός, Αραβίδης (73’ Μπούζας).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης