Όπως ήταν φυσικό, η μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη ξεσήκωσε κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας.

Αμέσως μετά τη λήξη οι ποδοσφαιριστές έστησαν «γιορτή» μέσα στα αποδυτήρια, ενώ και στη Νέα Σμύρνη φίλαθλοι πήγαν στο γήπεδο για να υποδεχθούν την ομάδα και να αποθεώσουν παίκτες και προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε ελλείψεις για αυτό το ματς και γνωρίζαμε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Όμως, βρήκαμε χώρο από το πρώτο λεπτό που βάλαμε γκολ. Στη συνέχεια γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαμε όσο μπορούσαμε να πιέσουμε μπροστά. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα μέσα στο παιχνίδι».

Ερωτηθείς μέχρι πού μπορεί να φτάσει εφέτος ο Πανιώνιος απάντησε: «Εγώ μπορώ να μιλάω μόνο για το παρόν, όχι για το μέλλον. Πιστεύω στη δουλειά μας και τα παιδιά δουλεύουν πολύ κάθε μέρα. Είναι ευχάριστα αυτά που γίνονται και για εμάς και για τους φιλάθλους μας. Εμείς διασκεδάζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Στον αθλητισμό υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και οι παίκτες μου είναι. Είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί με αυτά τα παιδιά. Εκτός από την ποδοσφαιρική τους αξία, έχουν και πολύ καλό χαρακτήρα όλοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης