Ο Πανιώνιος με γκολ του Μαξίμοβιτς στο 75ο λεπτό επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στο ματς που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ του αγώνα και τις καλύτερες φάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και είδε το γκολ που σημείωσε στο 3 να ακυρώνεται, καθώς ο Μανιάτης, ο οποίος νίκησε την αντίπαλη άμυνα με κεφαλιά, ήταν εκτεθειμένος. Το πρώτο μέρος είχε μόλις μία καλή στιγμή με τον Μπουμάλ από τα δεξιά να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσιλούλης και Ντουρμισάι απείλησαν για λογαριασμό του Πανιώνιου, ενώ η Ξάνθη απάντησε με τον Γέντρισεκ στο 51’ να σουτάρει άουτ. Ο Πανιώνιος στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και επιβραβεύτηκε με το γκολ που έκρινε το ματς.

Στο 75’ ο Μαξίμοβιτς πήρε… ριμπάουντ μετά από διώξιμο του Ζίβκοβιτς και με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος η Ξάνθη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – Ξάνθη 1-0 (Novasports 1)

Γκολ: 75′ Μαξίμοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Μπανανά, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μαξίμοβιτς, Μαλέρμπ – Μπρίτο, Λισγάρας, Μπαριέντος

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μάλερμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (72′ Καμαρά), Κόρμπος, Μανιάτης (69′ Μαξίμοβιτς), Άρτσε (85′ Σταυρόπουλος), Μπουμάλ, Ντουρμισάι.

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος, Αλμεϊδά, Λισγάρας, Καντά (83′ Φακκής), Γεντρισεκ, Μπαξεβανίδης (89′ Ντίρεσταμ), Μπρίτο (66′ Σαρπόνγκ), Αμορίμ, Κοβάσεβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης