Στο 1-1 έμειναν Πανιώνιος και ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στην πρώτη του μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ με τον Πέλκα στο 15’, ενώ για τους «κυανέρυθρους» ισοφάρισε στο 34’ ο Μασούρας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυναμικά στον αγώνα, αιφνιδίασε τον Πανιώνιο, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 15′ ο Πέλκας σούταρε από μακρινή απόσταση και μετά από κόντρα στην πλάτη του Ρισβάνη, η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του Διούδη. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα θα μπορούσε να χριστεί και πάλι σκόρερ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 34′ οι έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ο Οικονόμου από τα αριστερά επιχείρησε την σέντρα και ο Μασούρας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες αφού δεν δημιούργησαν φάσεις, περιορίστηκαν στο 1-1. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-1 (Ote Sport 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 34′ Μασούρας – 15′ Πέλκας
18′ δοκάρι ο Πέλκας

Κίτρινες κάρτες: Ανσαριφάρντ, Ρισβάνης, Σιώπης – Πέλκας, Αθανασιάδης, Τσίμιροτ, Σκόνδρας

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης):
Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιόπης, Σπακασέτας, Μασούρας (81′ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (69′ Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (58′ Καραμάνος).

ΠΑΟΚ (Τούντορ):
Βελλίδης, Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρα, Τζιώλης, Τσίμιροτ, Ροντρίγκεζ (82′ Μυστακίδης), Πέλκας (90′ Σάμπο), Μακ (56′ Ζάιρο), Αθανασιάδης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης