Το… τρίτο ημίχρονο του προ ημερών αγώνα Λαμία-Πανιώνιος (0-1) συνεχίζεται, με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ να προχωράει τη Δευτέρα (29/06) σε μία ανακοίνωση-απάντηση, κατά του ισχυρού άνδρα των Φθιωτών, Πανουργιά Παπαϊωάννου, έπειτα απ’ τις υπόνοιες που είχε αφήσει ο τελευταίος, αμέσως μετά τον αγώνα των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Είχαμε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να μην μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στο παραλήρημα του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία της ομάδας μας. Φαίνεται όμως, πως η σιωπή μας, εκλαμβάνεται από αυτόν ως αδυναμία. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να παρέμβουμε και να του πούμε: «Ως εδώ».

Λοιπόν, για να τελειώνουμε κ. Παπαιωάννου, ναι ο Πανιώνιος δεν είναι Μπαρτσελόνα. Όμως στο μεταξύ μας παιχνίδι, δεν παίξαμε δα και με τη Ρεάλ. Εκτός κι αν εσείς νομίζεται ότι έχετε σέντερ φορ τον Μπενζεμά, «δεκάρι» τον Μόντριτς, εξτρέμ τον Μπέιλ, στόπερ τον Σέρχιο Ράμος και τερματοφύλακα τον Κουρτουά.

Αν τους είχατε, τότε ναι δεν θα βλέπατε και «στοιχηματικές ανωμαλίες» όπως εσείς λέτε, και ο άσσος θα ήταν στα επίπεδα του 1,10. Εμείς για την ιστορία μόνο θα σας θυμίσουμε τι γινόταν σε παιχνίδια της ομάδας μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπου εμείς εμφανιζόμασταν να αντιμετωπίζουμε την Μεικτή Ευρώπης και τη Μεικτή Κόσμου κι όμως καταφέραμε να διαψεύσουμε κάθε σενάριο και να φύγουμε νικητές από το γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει αποδείξει στην πορεία των 130 χρόνων της ιστορίας του, το πόσο βαριά φανέλα διαθέτει. Δεν «παίζει» με αυτήν. Παίζει ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΑ.

Εννοείται πως περιμένουμε από τον κ. Παπαϊωάννου να ανακαλέσει όσα δυσφημιστικά και προσβλητικά έχει ξεστομίσει για την ομάδα μας. Αλλιώς τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη.

ΥΓ. Από την ημέρα που η Λαμία ανέβηκε από την Β’ Εθνική στην Superleague έχουμε αναμετρηθεί συνολικά 9 φορές. Ο απολογισμός για την ομάδα μας είναι 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Ειδικότερα στην έδρας σας κ. Παπαϊωάννου σε 5 αγώνες μετράμε 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Αυτό το «κάστρο» αλώσαμε!!!»”.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης