Πανιώνιος: «Ανακριβή τα περί ποινικής δίωξης στον Μητρόπουλο»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015, 18:44
Πανιώνιος: «Ανακριβή τα περί ποινικής δίωξης στον Μητρόπουλο»
Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση της ύψωσε «ασπίδα προστατίας» προς τον Παύλο Μητρόπουλο, με αφορμή το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής «Δίκη στον ΣΚΑΙ», στο οποίο αναφέρθηκε ότι ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» διώκεται για κακούργημα, λόγω εμπλοκής του σε «στημένους» αγώνες.

Oι ιθύνοντες του ιστορικού στο σχετικό δελτίο Τύπου χαρακτηρίζουν ανακριβές το ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει γνωστοποιηθεί στον παίκτη καμία άσκηση ποινικής δίωξης, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι η αναφερόμενη υπόθεση είναι γνωστή και ότι ο ποδοσφαιριστής τους αρνήθηκε να συμμετάσχει στη χειραγώγηση αγώνων που του προτάθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων»:

«Η αγωνιστική εικόνα του Πανιωνίου, που βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίτευξη του στόχου του, φαίνεται πως δεν αρέσει σε κάποιους, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να επιφέρουν αναταραχή και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Ξαφνικά και ενώ, προφανώς, έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και ο δημοσιογράφος κ. Θωμαΐδης επιχειρούν να εμφανίσουν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παύλο Μητρόπουλο, ως "ποινικά διωκόμενο για κακουργηματική πράξη" από την Δικαιοσύνη.

Κάτι εντελώς ανακριβές, καθώς ουδεμία "άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματική πράξη" έχει έρθει σε γνώση του. Πρόκειται δε για την υπόθεση που γνωρίζει όλη η Ελλάδα και στην οποία ο ποδοσφαιριστής μας, την μόνη ανάμειξη που φέρεται ότι έχει, είναι ακριβώς επειδή αρνήθηκε την συμμετοχή του σε πράξη χειραγώγησης αγώνων, όπως ο ίδιος σταθμός ανακοίνωσε, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε με δική του βούληση.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ τονίζει κατηγορηματικά πως θα σταθεί στο πλευρό του παίκτη και θα συνεχίσει να τον περιβάλλει με αγάπη και εμπιστοσύνη, μέχρις ότου λάμψει η αλήθεια, η οποία απέχει παρασάγγας από όλα όσα ακούστηκαν στην εν λόγω εκπομπή. Παράλληλα δε, θα πράξει τα δέοντα, όπως ορίζει το μέγεθος και η ιστορία του Πανιωνίου».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015, 19:05