Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η μετεγγραφή του Κλαούντιο Ντομίνγκο Ριβέρο Ροντρίγκες στον Πανιώνιο.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος πέρασε με επιτυχία σήμερα το πρωί τις καθιερωμένες ιατρικές, όσο και τις  εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους «κυανέρυθρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του «ιστορικού» αναφέρει:

«Παίκτης του Πανιωνίου για την περίοδο 2013-14 θα είναι ο Κλαούντιο Ντομίνγκο Ριβέρο Ροντρίγκεζ. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος, πέρασε με επιτυχία το πρωί της Δευτέρας τόσο τις ιατρικές, όσο και τις εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα ομάδα μου, καθώς σε αυτήν έχουν αγωνιστεί δύο μεγάλοι συμπατριώτες μου. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα και ο “Λόλο” Εστογιανόφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την δική τους συμμετοχή στον Πανιώνιο, όλοι στην πατρίδα μου είχαμε μάθει για την ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι ιστορικός σύλλογος και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνιστώ με την φανέλα του. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να είναι σίγουρος ο κόσμος μας πως θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης