Με μία προπόνηση που διεξήχθη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για την 30η αγωνιστική της Super League.

Σε ό,τι αφορά στους Αριέλ Ιμπαγάσα και Ξενοφώντα Πάνο, συνέχισαν γι’ ακόμη μια ημέρα το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμά του υπό τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου, ενώ προς το τέλος της προπόνησης πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, όπου δόθηκε βάση σε ασκήσεις τακτικής, αλλά και φυσικής κατάστασης.

Στον αγωνιστικό χώρο βγήκε, για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση, στην οποία υποβλήθηκε, και ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, ο οποίος και εκτέλεσε πρόγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και προέδρου της ομάδας, Χρήστου Δάρα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή των παικτών για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης